NE JEMI CHARL’S , VENDI KU NDIHEN MIRE TE GJITHE!

Tradita e muzikës LIVE vazhdon në Charl’s, çdo fundjavë me grupe të huaja dhe vendase. Gjithashtu jemi të hapur për pronotimime që mund të bëni për festa me miqtë apo me kompaninë tuaj!