Charl’s , vendi ku ndihen mirë të gjithë !

Charl’s Bistro është vendi i përkryer për festat e përjavëshme me muzikë LIVE dhe DJ dhe shumëllojshmëri pijesh dhe gatime te gatuara me profesionalizëm..