Archive

Kompleksiteti i plotë i birrës së vërtetë bavareze. Birrë drithi në amber-mahagoni me ngjyrë. Nuancat e bananeve të pjekura, karafil, arrëmyshk dhe arra krijojnë aromën perfekte. Një birrë e plotë dhe me gaz me një përfundim harmonik. Prodhuar sipas recetës origjinale të themeluesit të birrës...