Category
Wine
Tags
Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon është i njohur për ngjyrën e saj të errët, trupin e plotë dhe përmbajtjen e alkoolit që është mbi 13.5%, ku shumica e Cabernet Sauvignons, veçanërisht ato nga vende të tilla si Kalifornia, Australia dhe Kili, janë më shumë si 14.5% . Vera është e thatë (jo e ëmbël) dhe ka një nivel të shëndetshëm të taninës, prandaj le nje shije te tharte kur e pini.