Carlsberg eshte themeluar ne 1847 nga eksperti i prodhimit te birres J.C.Jacobsen.
Grupi Carlsberg eshte nje nga kompanite lider ne bote per prodhimin e birres dhe marka te tjera pijesh

Category
Birra, Daneze