Moretti 0.33 L

Birre e celet

Category
Birra, Italiane

Birra Moretti eshte nje birre me origjine italiane e krijuar ne Udine ne 1859 nga Luigi Moretti.
Ne 1996 kjo kompani u fitua nga Heineken International dhe eshte tashme nje marke e Heineken.