Kompleksiteti i plotë i birrës së vërtetë bavareze. Birrë drithi në amber-mahagoni me ngjyrë. Nuancat e bananeve të pjekura, karafil, arrëmyshk dhe arra krijojnë aromën perfekte. Një birrë e plotë dhe me gaz me një përfundim harmonik. Prodhuar sipas recetës origjinale të themeluesit të birrës së vitit 1872.

Schneider Weisse

Birre gruri

Category
Birra, Draught beers, Gjermane
Tags
schneider, schneider aventius, schneider blonde, schneider eisbock