Shija e guximshme me një hidhërim të mprehtë në pjesën e përparme, më shumë se astringenca e maltit. Pastaj një aromë e fortë e ëmbël e frutave nëpërmjet një shije djegëse alkool në tërheqje. Alkooli është mjaft i pasigurt për 6% ABV, por e këndshme e hidhur me eukalipt dhe një nuancë të vogël metalike. Kjo birrë është shumë e fortë në elb të pjekur / shije të zezë të maltit. Fytyrimi është i holluar me ujë dhe pak i hollë. Karbonimi është mjaft i rrallë.

Category
Birra, Draught beers
Tags
Draught Beers, Draught Tennent's Stout, Drinks & beverages, Tennent's Stout