Veltins Pilsener

Category
Draught beers

Birra Veltins eshte nje birre e celet, gjermane nga qyteti Meschede-Grevenstein.
Kjo birre njihet per shijen e saj te paster dhe te fresket dhe prodhohet me uje natyral pranvere nga malet e vete qytetit.
Veltins u rendit ne 2015 ne vendin e katert ne kategorine e birrave me te shitura te Gjermanise.